LaSalle College Vancouver Lisans Programlarının YÖK Denkliği Alındı!
YÖK DENKLİK

LaSalle College Vancouver Lisans Programlarının YÖK Denkliği Alındı!

Bilgi Talebi
X
*
*
*
*
Nisan 13, 2021

Size harika bir haberimiz var! 

 

LaSalle College Vancouver kampüsümüzdeki tüm lisans programlarının Türkiye'de Yüksek Öğretim Kurumu tarafından denkliğinin alındığının haberini duyurmanın gururunu yaşıyoruz. Barselona ve Melbourne kampüslerimizin de yakın zamanda başvuru sonuçlarını sizlerle paylaşıyor olacağız. 

 

LCI Education Network'ün eğitim kalitesinde yurtdışında eğitim almak ya da Istanbul'da eğitimlerine başladıktan sonra Kanada'ya geçiş yapmak isteyen öğrencilerimiz ve mezunlarımız için harika bir fırsat!   

 

Eğitim müfredatlarımızın aynı olması sebebiyle, Istanbul kampüsündeki tüm öğrencilerimiz 'Kredi Transferi' yaparak, diledikleri dönem Vancouver kampüsümüz de dahil olmak üzere tüm LaSalle kampüslerinde eğitimlerine devam edebilecekler. Mezunlarımız ise, Istanbul kampüsünde okudukları 2 yılın akabinde 2 yıl daha Kanada Vancouver kampüsümüzde okuyarak Lisans diplomalarına ve YÖK denklik belgelerine sahip olabilecekler. Lisans için Kredi Transferi Programı kapsamında, tüm öğrencilerimiz work & study permite başvurabileceklerdir.  

 

Make it Happen! 

Bütün Okullarımız
LCI Education Ağ Haberleri
Haberler