Yurtdışında Lisans Tamamlama programları LaSalle College Istanbul'da!
Pathway / Lisans Tamamlama Programları

Yurtdışında Lisans Tamamlama programları LaSalle College Istanbul'da!

Bilgi Talebi
X
*
*
*
*
Haziran 23, 2021

LaSalle College International (LCI) Eğitim Ağı'nın Vancouver, Barcelona ve Melbourne kampüslerine geçiş yapmanıza olanak sağlayacak olan yeni Pathway olanaklarını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!

İç Mimarlık ve Moda Tasarım alanında kariyer yapmak istiyorsanız ya da halihazırda LaSalle College Istanbul öğrencisi iseniz, pek çok imkan sizi bekliyor! Lisans seviyenizi yurtdışında LaSalle College Vancouver (LCV), LCI Barcelona ya da LCI Melbourne kampüslerinde tamamlayabilirsiniz.

Detaylar önümüzdeki günlerde paylaşılıyor olacak. Bu sırada ilgilendiğiniz eğitimin sayfasında bulunan bilgi talebi formunu doldurarak haber bültenimize kayıt olabilirsiniz.

 

  • LaSalle College Vancouver kampüsü

Uluslararası öğrencilerin en çok tercih ettiği, öğrenci dostu ve sanat şehri güzel Vancouver'da konumlanmış olan kampüsümüzde, Lisans eğitimlerinden diploma ve sertifika eğitimlerine kadar pek çok program sunulmaktadır. LaSalle College Vancouver (LCV) başarılarını istikrarlı bir şekilde sürdürmekte ve eğitim verdiği alanlarda sektöre uluslararası çapta çokça mezun vermektedir. Okulumuz Princeton Review tarafından sürekli olarak Kuzey Amerika'nın en iyi Video Oyun Tasarımı okulu seçilmektedir.

 

Daha Fazla Bilgi Alın

 

Pathway İmkanları

  • LaSalle College Istanbul kampüsünde İç Mimarlık Diploma -> LCV kampüsünde İç Mimarlık Lisans

  • LaSalle College Istanbul kampüsünde Moda Tasarım Diploma -> LCV kampüsünde Moda Tasarım Lisans

 

  • LCI Melbourne kampüsü

LaSalle College Melbourne (LCI Melbourne - LCIM) yenilikçi yapısıyla eşsiz bir sanat ve tasarım okuludur. LCIM çok disiplinli Tasarım Sanatları Lisans eğitimleri ve öğrencilerine tüm yaratıcı endüstrilere uygulanabilecek tasarım odaklı düşünce becerilerini geliştirmelerini sağlayan çeşitli Yüksek Öğrenim Diploma eğitimleri sunmaktadır.

Daha Fazla Bilgi Alın

 

Pathway İmkanları

    • LaSalle College Istanbul kampüsünde İç Mimarlık Diploma -> LCIM kampüsünde İç Mimarlık Lisans

    • LaSalle College Istanbul kampüsünde Moda Tasarım Diploma -> LCIM kampüsünde Moda Tasarım Lisans

 
  • LCI Barcelona kampüsü

LaSalle College Barcelona (LCI Barcelona), LCI Eğitim Ağı'nın bir kampüsü olmanın avantajı ile Katalan bölgesindeki en çok uluslararası öğrenci kabul eden tasarım ve görsel sanat okullarından biri haline gelmiştir. Okulumuz her yıl dünyanın her yerinden rekabetçi profesyonellerden olmak isteyen öğrencileri çeken yaratıcı endüstriler alanında kendi ülkesinde lider konumdadır. 

Daha Fazla Bilgi Alın

 

Pathway İmkanları

LaSalle College Istanbul kampüsünde İngilizce Destekli Tasarıma Hazırlık -> LCI Barcelona kampüsünde Moda Tasarım Lisans

Soru ve görüşlerinizi paylaşmak için bizimle irtibata geçin! Kayıt yetkililerimiz size yardımcı olmaktan memnun olurlar.

 

email ile

WhatsApp: 00905426187829

Telefon ile: 00902122345911

Okulumuzu ziyaret ederek

Online görüşme organize ederek

Make it Happen!

Bütün Okullarımız
LCI Education Ağ Haberleri
Haberler