LaSalle College, Beykoz Üniversitesi ile Güçlerini Birleştirdi!
BEYKOZ UNİVERSİTESİ

LaSalle College, Beykoz Üniversitesi ile Güçlerini Birleştirdi!

Bilgi Talebi
X
*
*
*
*
Haziran 04, 2020

LCI Education Network üyesi LaSalle College Istanbul ve Beykoz Üniversitesi Yaşamboyu Öğrenme Merkezi, Türkiye'de Yükseköğretimi ilerletmek için bir iş birliği anlaşması imzaladı. İki eğitim kurumu İç Mimarlık, Moda Tasarım ve Moda Pazarlama alanlarında ortaklaşa uzun vadeli eğitim programları sunacak.

LCI Education Network CEO'su Claude Marchand, Beykoz Üniversitesi ile yapılan iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, ''İçinden geçtiğimiz zor koşullar altında, hem Beykoz Üniversitesi'nin hem de LCI Education Network altyapıları ortak bir paydada, aynı kültür ve değerlerin ışığında buluştu.'' dedi. Oluşturulan program alanında çalışmak isteyen öğrenciler ve kurumlar için sağlanan üst düzey eğitim ve çalışma gücünün faydalarından bahseden Marchand, uluslararası standartlarda bir eğitimin gerçekleşeceğini de vurguladı.

Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, Kanada'da 60 yıl önce kurulan ve 1993 yılından bu yana Istanbul'da faaliyet gösteren LaSalle College ile yapılan iş birliğinin öğrenciler için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Durman. ''LaSalle College ile ortaklaşa yürüteceğimiz üç programımıza 1 Mayıs 2020'den itibaren başladık. Müfredatları Beykoz Üniversitesi ve Kanada LaSalle College tarafından geliştirilen sertifika programlarımız 6 yarıyıldan oluşuyor. İki yıllık bu programların sonunda öğrencilerimiz çift bitirme belgesi alacak.'' dedi. Programın öğrenim dilinin İngilizce olacağını vurgulayan Durman, şu bilgileri verdi: ''Programları tamamlayan öğrencilerimiz hem Beykoz Üniversitesi'nden sertifika alacak hem de Kanada Montreal, LaSalle College'ın uluslararası geçerliliği olan diplomasını almaya hak kazanacak. Söz konusu programların sayısı yakın bir gelecekte artacak. LaSalle College ve LCI Education Network ile yaptığımız iş birliğimiz öğrenciler açısından çok önemli fırsatlar sunuyor. Yakında programlarımız da çeşitlenecek. Öğrencilerimize yeni programlar da sunmaya başlayacağız.''


BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ:

Istanbul Kavacık'ta 2016 yılında kurulan Beykoz Üniversitesi'nin temeli, 2008'de Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu'nun kurulması ile atıldı. Rektörlüğünü Prof. Dr. Mehmet Durman'ın yaptığı Beykoz Üniversitesi'nde: 'İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi', 'Sanat ve Tasarım Fakültesi', 'Sosyal Bilimler Fakültesi', 'Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi' olmak üzere dört Fakülte; 'Yabancı Diller Yüksekokulu' ve 'Sivil Havacılık Yüksekokulu' olmak üzere iki Yüksekokul; Meslek Yüksekokulu ve Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu olmak üzere iki Meslek Yüksekokulu ve Yüksek Lisans ve Doktora programlarının sunulduğu bir Lisansüstü Programlar Enstitüsü yer almaktadır.

www.beykoz.edu.tr

Bütün Okullarımız
LCI Education Ağ Haberleri
Haberler